Over ons

Kennis en ervaring

DynaTron B.V. is een specialist op het gebied van elektronicaontwikkeling en embedded software. Wij zetten onze kennis en ervaring op dit gebied in om onze klanten te helpen bij het maken van een competitieve en efficiënte oplossing.

Vanuit de vraag van de klant

De grondleggers van DynaTron B.V. hebben al vele jaren brede ervaring in elektronica- en embedded softwareontwikkeling en staan daarmee voor innovatie en expertise op hun vakgebied. Wij ontwikkelen embedded systemen vanuit de vraag van onze klant, zodat we een optimaal functionerende oplossing kunnen bieden. Onze werknemers hebben een hoog kennisniveau maar ook een nuchtere instelling en een uitzonderlijke klantgerichtheid. Wij hebben ook ervaring met inkoop bij de juiste partijen en kunnen u van dienst zijn bij het selecteren van de juiste productiepartner.

Slimme producten

Aangezien producten steeds slimmer moeten worden om concurrerend te blijven werken we nauw samen met onze partner DynaLynx B.V., die High-Tech Internet of Things oplossingen ontwikkelt. Dit stelt ons in staat om uw oplossingen nog slimmer te maken en nog verder te laten integreren met uw primaire proces.

Deze website gebruikt Google Analytics en heeft hier tevens een bewerkingsovereenkomst mee gesloten. Daarnaast maskeert de website het laatste octet van uw IP-adres, deelt deze geen gegevens met Google en maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

This website uses Google Analytics and has also closed an operation agreement with them. In addition, this website masks the last octet of your IP address, does not share data with Google and does not use other Google services in combination with Google Analytics cookies.