Elektronica ontwikkeling en complete systemen

DynaTron B.V. is een specialist in elektronicaontwikkeling en (embedded) elektronicasystemen op maat. Vaak is hierbij het uiteindelijke doel van onze klant om allerlei machines, apparaten en objecten slimmer te maken. Zo zijn wij gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte, high tech elektronica voor positioneringstechnologie, een onderdeel van AGV-systemen (Automatisch Geleide Voertuigsystemen). Het doel van deze elektronica is om bijvoorbeeld een robot in staat te stellen om zelf te bepalen waar deze zich bevindt zodat hij zichzelf automatisch kan navigeren en voortbewegen.

Support

Naast de mogelijkheid van elektronicaontwikkeling op maat en het leveren van complete elektronicasystemen kunnen wij uw team ook bijstaan met bijvoorbeeld support rondom uw eigen elektronica ontwikkeling. U kunt dus de kennis en ervaring van onze elektronica experts inzetten wanneer uw team hier behoefte aan heeft. Daarnaast kunnen wij, samen met ons partnerbedrijf DynaLynx B.V., ook de benodigde software ontwikkelen om voor u een oplossing van A tot Z te creëren.

Onze kracht

De kracht van DynaTron ligt bij de specialistische kennis en ervaring op het gebied van complexe elektronica en embedded software. Deze kennis en ervaring zetten wij in om te achterhalen hoe de elektronica ontworpen moet worden zodat deze optimaal toepasbaar is in uw oplossing.

Deze website gebruikt Google Analytics en heeft hier tevens een bewerkingsovereenkomst mee gesloten. Daarnaast maskeert de website het laatste octet van uw IP-adres, deelt deze geen gegevens met Google en maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

This website uses Google Analytics and has also closed an operation agreement with them. In addition, this website masks the last octet of your IP address, does not share data with Google and does not use other Google services in combination with Google Analytics cookies.